Canapele, Livinguri

Livingul – idei de amenajare in funcție de stilul preferat

Fie ca il folosești pentru a te relaxa sau a petrece timp cu familia sau prietenii, livingul este cel mai important loc din casa noastra. Ne poate fi birou pentru cei care lucrăm de acasa sau spațiu unde punem masa festivă de sărbători.

Ce rol are livingul?

Se pare ca livingul poate îndeplini mai multe roluri așa că trebuie sa tinem cont atunci când ne hotărâm să amenajăm acest spatiu.

Zona de relaxare, loc de socializare sau spatiu pentru dinning sau toate 3 la un loc, noi cei de la Arteo Mobili te putem ajuta cu mobilierul necesar pentru a integra toate cele 3 in spatiul pe care il detii.

Intr-un apartament de 2 sau 3 camere la bloc sau chiar intr-o casa cu dimeniuni mai mici livingul va fi prima optiune pentru a-l transforma in dormitor pentru oaspetii care vor ramane peste noapte. Gama noastra variata de canapele extensibile, va poate scoate din incurcatura.

Cum planifici amenajarea livingului?

Pentru inceput este bine sa planifici organizarea spatiului disponibil si sa incepi masuratorile. O incapere cu un spatiu generos iti va permite sa creezi mai multe zone care sa indeaplineasca roluri diferite.

Trebuie sa tii cont de asemenea de arhitectura locuintei de exemplu o bucatarie open-space. In acest caz trebuie sa tii cont sa combini frumos cele doua spatii prin piese de mobilier care din punct de vedere cromatic dar si din punct de vedere al materialelor folosite sa se integreze perfect.

Stilurile de amenjare a livingului

Pentru amenajarea livingului este recomandat sa urmezi cateva linii calauzitoare.

Mobila trebuie sa fie macar din acelasi material daca nu din acelasi set, in culori similare sau complementare si mai ales in acelasi stil.

In functie de design si de mobila stilul de amenajare al livingului, poate fi:

  • Clasisc sau traditional
  • Modern
  • Vintage
  • Minimalist
  • Retro
  • Contemporan
  • Industrial
  • Rustic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *