Afișez 1 - 12 din 49 de rezultate

Pat Alpha

3,933.16 + TVA

Pat Aspen

2,274.58 + TVA

Pat Crossing

1,148.84 + TVA

Pat Domus

1,907.29 + TVA

Pat Gap

1,918.84 + TVA

Pat Henry

1,172.71 + TVA

Pat James B

2,002.00 + TVA

Pat KILT01

1,421.42 + TVA

Pat LAZY015

1,172.71 + TVA

Pat Marcel

1,480.71 + TVA

Paturi Brasov

Exista o varietate de stiluri de paturi de dormitor disponibile, fiecare avand propriile caracteristici si avantaje. Iata cateva exemple:
  1. Patul traditional: acesta se caracterizeaza prin designul sau clasic, cu linii curbate si detalii sculptate. Aceste Paturi Brasov traditionale sunt adesea realizate din lemn masiv, cum ar fi stejarul sau ciresul, iar finisajele pot fi vopsite sau lacuite pentru a crea un aspect elegant si sofisticat.
  2. Patul platforma: acesta are o baza plata si o saltea fara arcuri, oferind un aspect modern si simplu. Patul platforma este adesea realizat din materiale precum lemnul finisat, otelul inoxidabil sau alte materiale sintetice. Finisajele sunt de obicei mate si in culori neutre sau puternice, pentru a crea un contrast puternic.
  3. Patul cu baldachin: acesta are un cadru metalic sau din lemn, prevazut cu draperii sau cu o plasa fina, care ofera intimitate si un aspect romantic. Paturile cu baldachin pot fi realizate intr-o varietate de stiluri, de la cele traditionale la cele moderne.
  4. Patul cu depozitare: acesta are sertare integrate in baza patului, oferind spatiu suplimentar pentru depozitarea hainelor si a altor obiecte personale. Patul cu depozitare poate fi realizat intr-o varietate de stiluri si dimensiuni, ceea ce le face ideale pentru orice tip de decor si spatiu.
  5. Patul cu structura din metal: acesta are un aspect industrial si modern, fiind realizat din otel inoxidabil sau alte materiale metalice. Paturile cu structura din metal pot fi disponibile intr-o varietate de culori si finisaje, cum ar fi negru mat, argintiu sau bronz.
  6. Patul minimalist: acesta are un design simplu si curat, cu linii drepte si un aspect minimalist. Patul minimalist este adesea realizat din lemn natural sau alte materiale sintetice, iar finisajele sunt de obicei mate si in culori neutre, pentru a crea un aspect calm si relaxant.
Paturi Brasov - In concluzie, exista o varietate de stiluri de paturi de dormitor disponibile pe piata, fiecare cu propriile caracteristici si avantaje. Este important sa alegeti un stil care sa se potriveasca nevoilor si preferintelor dumneavoastra, dar si decorului si stilului general al casei.