Afișez toate cele 9 rezultate

Fotoliu Asia

754.11 + TVA

Fotoliu Diana

1,104.03 + TVA

Fotoliu Guest

520.83 + TVA

Fotoliu Met

1,121.85 + TVA

Fotoliu Nizza

869.94 + TVA

Fotoliu Zalea

599.40 + TVA

Pouf Botte

360.45 + TVA

Pouf Dado

230.85 + TVA

Pouf Thubo

250.29 + TVA

Fotolii Brasov

Fotoliile sunt piese de mobilier esentiale in orice casa, oferind confort si stil intr-un spatiu de relaxare. Exista diferite tipuri de fotolii disponibile pe piata, fiecare avand propriile lor caracteristici si beneficii.
  1. Fotoliile de tip bergere sunt inspirate din designul clasic francez si au un aspect elegant si sofisticat. Acestea au un spatar inalt si prevazut cu aripioare laterale, care ofera sustinere pentru cap si gat. Fotoliile bergere pot fi realizate din lemn si tapitate cu stofe sau piele de calitate superioara.
  2. Fotoliile de tip club sunt ideale pentru cei care cauta un aspect vintage si confortabil. Acestea au un spatar inclinat si prevazut cu brate late si moi, care ofera o sustinere excelenta pentru corp si brate. Fotoliile club pot fi realizate din piele sau stofe rezistente si pot avea un aspect uzat sau imbatranit, pentru a crea un aspect autentic.
  3. Fotolii Brasov de tip wingback sunt ideale pentru cei care cauta un aspect elegant si rafinat. Acestea au un spatar inalt si prevazut cu aripioare laterale, care ofera sustinere pentru cap si gat. Fotoliile wingback pot fi realizate din piele sau stofe de calitate superioara si pot avea un aspect modern sau traditional.
  4. Fotoliile de tip reclinabil sunt ideale pentru cei care cauta confort maxim. Acestea pot fi ajustate in pozitii diferite, astfel incat sa se potriveasca cu preferintele dumneavoastra de relaxare. Fotoliile reclinabile pot fi realizate din piele sau stofe rezistente si pot avea un aspect modern sau traditional.
  5. Fotoliile de tip accent sunt ideale pentru cei care cauta o piesa de mobilier care sa atraga atentia. Acestea pot avea forme neobisnuite sau detalii ornamentale, cum ar fi picioare sculptate sau tapiterie cu modele interesante. Fotoliile accent pot fi realizate din piele sau stofe de calitate superioara si pot avea un aspect modern sau traditional.
Veti gasi diferite tipuri de Fotolii Brasov disponibile pe piata, inclusiv bergere, club, wingback, reclinabil si accent. Este important sa alegeti un fotoliu care sa se potriveasca cu preferintele dumneavoastra de confort si stil si sa completeze aspectul general al camerei.